+34 96 295 98 00 - 010

Grup CPI de la Smart Office

Per a la bona consecució de la Compra Pública de la Innovació en el municipi de Gandia es necessari disposar d’un grup que lidere el projecte, que pueda responder a les dificultats que surjan durante el trajecte i que estime la possibilitat de reorganizar el programa.

OBJETIU GENERAL

Avançar en matèria de polítiques d’innovación e impulsar i enfortir les dinàmiques internes que es generen a través del present projecte.

U

OBJETIU ESPECÍFIC

Generar una estructura que facilite la detecció d’idees o necessitats d’innovació dentro de l’organització, sent l’òrgan intern de l’Ajuntament l’encarregat d’avaluar la possibilitat de llançar processos de CPI per a l’adquisició de solucions i actius que involucre, en la mesura que siga possible, a empresaris locals i altres entitats regionals.

LA SMART OFFICE SERÁ LA ESTRUCTURA QUE LIDERE EL PROYECTE

SMART OFFICE DE GANDIA

L’Ajuntament de Gandia, apostando per la innovación tecnològica, ha puesto en marxa la SMART OFFICE.

Es tracta d’una oficina administrativa a la que han sigut adscritos Jefes de Servici o Tècnics Municipals del Ajuntament para treballar de manera transversal el salto tecnológico que permeta a Gandia ser una verdadera Smart City o Ciutat Inteligente per a consolidar el seu projecte de Smart City.  La Smart Office es la encarregada de coordinar el que s’està fent en tots els departaments y de recoger totes les necessitats per a implementar un sistema horitzontal i transversal que permeta aplicar solucions concretes als reptes a què s’enfronta la ciutat, el sector productiu i la ciutadania.

Objetius de la Smart Office

Que l’Ajuntament, com administració, funcione de manera més inteligente y, per tant, que s’oferisquen millors servicis basant-se en criteris de sostenibilidad, eficiència econòmica i energètica, que possibiliten un millor servici de cara a la ciutadania i donde la tecnologia es pose al servici de la ciutadania i no al revés. Ajudar a que el comerç urbà, els polígons i les PYMES se sumixen a la innovació perquè l’ecosistema “Smart” del municipi no es quede només en l’administración y abast a la ciutadania per a que se sumix al projecte.